Burnout evenement congres - Logo
P&O en HRM

P&O en HRM Ben jij een P&O-er of HRM-er die een volwaardige sparringpartner mist om vraagstukken of uitdagingen mee te bespreken? Of wil je gewoon eens sparren met vakgenoten buiten jouw eigen organisatie? Dan ga ik je blij maken. Ik organiseer maandelijks inspiratieborrels waarin jullie kunnen sparren over deze uitdagingen en vraagstukken. Je hebt de mogelijkheid om een casus of vraagstuk in te brengen of gewoon kennis te delen of bij te kletsen. Aan het eind van de borrel ga je naar huis met flink wat inspiratie.

Inspireren, leren en.......borrelen!

Hoe lijkt het je om jouw eigen kennis te kunnen delen met gelijkgestemden en daarnaast toegang te krijgen tot het kennisnetwerk van jouw vakgenoten? Samen weet je meer dan alleen. Vraagstukken of uitdagingen in jouw eigen organisatie kunnen in een gesprek of in een werkvorm aan bod komen en je gaat naar huis met een flinke energyboost en kennis over jouw vraagstuk. Hoe fijn is het als je niet telkens het wiel zelf hoeft uit te vinden? Tijdens de borrel kun je je ongelimiteerd laten inspireren door vakgenoten en daarnaast kun je zelf een actieve bijdrage leveren aan een vraagstuk van de ander. Naast het sparren en inspireren, wordt er ook kennis gedeeld via presentaties of workshops door aanwezige of externe organisaties.

Waar en wanneer?

De maandelijkse inspiratieborrels vinden plaats aan de J.L. van Rijweg 20 te Zoetermeer (goed bereikbaar per openbaar vervoer en direct langs de snelweg).

Kosten
Deze borrel is kosteloos. Alleen de drankjes en eventuele hapjes zijn voor eigen rekening.

Inspireer en deel vandaag al
Zie je iets in dit initiatief of ken je iemand voor wie deze borrel interessant is? Dit initiatief zal succesvoller worden wanneer we een flinke groep vakgenoten bij elkaar kunnen brengen. Neem gezellig en collega of bevriende P&O-er mee